Over STAR MFC

Ons motto is Win-Win, with a focus on continuity

STAR Management & Financial Consultants biedt u uitkomst voor het actief regelen van de gehele financiële administratie en management van uw organisatie over het gehele jaar, of op uurbasis. Wij geloven in een echte samenwerking met onze klanten. Wij kunnen onze expertise, opgebouwd vanuit onze ervaring en interactie met ons netwerk, met onze klanten delen. Onze jarenlange ervaring strekt zich uit over tal van branches, zoals zorg, bouw, horeca en logistiek. Ongeacht de omvang van de opdracht streven we naar een zo goed mogelijk resultaat met een hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs.  Wij zijn professioneel, flexibel, communicatief, slagvaardig, betrokken en vooral duidelijk en meedenkend. STAR staat voor Skilled, Transparent, Accurate and Reliable.  

Wat kunnen wij voor u betekenen?

STAR Management & Financial Consultants biedt dé uitkomst voor het actief regelen van de gehele financiële administratie en management van uw organisatie. 

Oprichter en directeur Shannon de La Merced gaat door het vuur voor zijn klanten.  Jarenlange ervaring geven tevreden klanten.
U kunt hem het makkelijkste bereiken via
Mail: Shannon@starmfc.nl 
Talen: Nederlands, Engels, Papiaments

Veel ondernemers, klein of groot, hebben een hekel aan de financiële administratie, maar de medewerkers bij STAR Management & Financial Consultants niet. 

Boekhoudkundig assistent Fabienny Thielman staat u graag te woord. Zij is een goede planner en zorgt dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw administratie. Neem gerust contact op via
Mail
: Fabie@starmfc.nl
Talen: Nederlands, Engels, Papiaments

Boekhoudkundig assistent Mejainey Felida
Mail: Mejainey@starmfc.nl
Talen: Nederlands, Papiaments, Engels

Boekhoudkundig assistent J. Castellano Duque
Mail: Jonathan@starmfc.nl
Talen: Nederlands, Spaans, Papiaments

Hulp nodig?

Onze jarenlange ervaring strekt zich uit over tal van branches. Ongeacht de omvang van de opdracht streven we naar een zo goed mogelijk resultaat met een hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs.